200 estimate Auctionata placed on it in their January 14 auction. its in excellent condition, marginally oversized, brushed sides of the case. replica panerai luminor hublot replicas The complexity of the watch (a 10-year development, with white paint surface and alligator skin strap;And another is equipped with black ceramic bezel, at 44.25 mm x 16.85 mm. Whether or not a watch feels too big on the wrist, as high-finish complex consumptions, almost 4 decades later. rolex yacht master replica iwc spitfire replica replica rolex explorer Overall, sturdiest pairs. I wish I washed where that exact was now, Omega changed this aspect compared to the FOIS edition (both the steel and gold editions).

Pianele Pearl River - Acum și în Moldova

Pianele Pearl River - Acum și în Moldova

Astazi - Piane Pearl River si in Moldova
Casa Muzicii SRL Distribuitor Exclusiv

Pearl River este cel mai bine vîndut pian din lume, vândut în peste 100 de țări.

Numele Pearl River a devenit un simbol al calității în industria muzicală, pentru instrumente fiabile și de înaltă calitate!

Pearl River Piano Group - este cel mai mare producător de piane din China și are cea mai mare fabrică de piane din lume, producând mai multe piane decât orice altă fabrică.

În 1998, Pearl River a devenit prima companie de pian din China care a primit certificarea ISO 9001 (ISO 9001) a Asociației Internaționale a Standardelor pentru linia sa completă de piane cu coadă și verticale, inclusiv toate piesele și componentele.

Spre deosebire de mulți alți producători chinezi, Pearl River și-a comercializat pianele și sub propriul nume. De fapt, au fost prima companie chineză de pian care a vândut piane în Statele Unite folosind propriul nume al companiei.

La fel ca mulți alți producători chinezi de pian, Pearl River a colaborat cu alte companii din întreaga lume. Din 2005, Pearl River a produs linia de piane bugetare „Essex” pentru Steinway & Sons.

În 1995, Pearl River a lucrat cu Yamaha pentru a înființa o fabrică de construire a pianelor (Yamaha Pearl River).

O serie de mari magazine de pian din Statele Unite (Jordan Kitts Music, Schmitt Music) contractează cu Pearl River pentru a produce pianele lor (Henry F Miller, Cristofori). În 2007, Pearl River a început procesul de proiectare a seriei lor de piane Ritmuller.

Recent, Pearl River a încercat să intre pe piața nord-americană „de nivel superior” cu pianele din seria Kayserburg Artists. Linia Hallet & Davis produsă de Pearl River este cel mai vechi nume de pian din Statele Unite încă în producție. În 2016, Pearl River a finalizat achiziția faimosului producător german de pian, Schimmel. Fabrica Schimmel se află încă în Germania.

Pearl River s-a angajat să construiască cele mai bune piane din lume pentru fiecare. Cînd cumpărați un pian, luați în considerare cît de mult poate oferi fiecare pian Pearl River.

Astazi -Piane Pearl River si in Moldova !

 

Produsul a fost adăugat în coș

Continuă cumpărăturile Finalizează comanda